Meet RDV

RDV bureau for adaptive change is de onderneming van Roosje de Vries. Roosje de Vries, de dochter van ondernemers werkte al tijdens haar rechtenstudie in het bedrijf van haar vader; een expertise- en bemiddelingskantoor voor ondernemingen met een herstructureringsvraag. In deze 22-jarige samenwerking heeft ze zich de ins en outs van het adviseren over herstructurering en assetmanagement eigen gemaakt.

Nu gebruikt ze dat complete pakket om ondernemers en organisaties te begeleiden in verandering. Middels maatwerk gaat zij op een systematische wijze aan de slag en gebruikt daarbij al haar ervaring, kennis, veelzijdige skills en inzichten om bij bedrijven het maximale uit de medewerkers, het team of de onderneming te halen.

Over Roosje de Vries

Als persoon kenmerkt Roosje zich door haar betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Met haar no-nonsens houding en gezonde dosis humor weet zij al het nodige bespreekbaar te maken. Daarbij kunt u rekenen op een directe benadering, waarbij ze altijd oog houdt voor de complexiteit die het proces van verandering met zich meebrengt.

Roosje heeft een voorliefde voor werken met mensen en expertise op het gebied van verandering. De perfecte combinatie om het beste bij haar cliënten naar boven te halen. Want, aldus Roosje: ‘Verandering is de uitnodiging om het beste uit jezelf te halen’.